A catrachók nem kimondottan lágy vonású, érzéki pasik. Kemény, temperamentumos fickók. Futballsztárjaik közül Carlo Costly a csajok kedvence, aki simán megállná a helyét egy Iñárritu-moziban.

 

A közép-amerikai nagyvárosban játszódó film szólhatna egy erőszakos külvárosi gyerekbanda vezetőjéről (Costly), aki arról álmodik, hogy legyen egy busza, amivel elviheti a kis sitteseket a tengerpartra. Hősünk lassan belefárad a véres leszámolásokba, és az apját viperával félholtra verő korrupt rendőrök állandó zaklatásaiba. Egy gyűrött MAN buszkatalógust nézeget, mikor egyedül van, miközben a kis gecik szépen a fejére nőnek. Eltűnnek a védelmi pénzek, a kokain árát sem adják le a kiscsávók, ő pedig azon veszi észre magát, hogy a városra lecsapó vihar után nem fosztogat, hanem időseket ment, macskástól. Benitez (Malcolm David Kelley), a legnagyobb pofájú kis samesza persze észreveszi a gyengeségét, és egy esős éjszakán a saját lakása előtt megszurkálja. Armado (Carlo Costly) bevonszolja magát a hálószobáig, a buszra félretett pénze szerencsére megvan, reggel utolsó erejével a MAN emberét (Benicio Del Toro) tárcsázza egy gyűrött, véres névjegykártyáról, de azt a bemondást hallja, hogy a szám nem elérhető...

Persze ott még nem tart Carlito, hogy a foci utáni pályáján kelljen gondolkodnia, hiszen karrierje annak ellenére felfelé ível, hogy sérülése miatt nem lehet ott a vb-n.

Pedig a kockáshasú focistákra bukó csajok biztosan elnézegették volna, ahogy gólörömében mellbimbót villant, vagy mezt cserél egy sápatag svájcival. Nekik sajnos be kell érniük néhány korábbi fotóval, vagy leshetik, hátha kikerül egy-egy újabb szexi fotó a latin futballmacsó Facebook-oldalára.

 

 

 

Lányok, ha Holdudvarból hazafelé elkapna benneteket a srác a rakparti sétányon, ujjatlanban, kicsit csapzottan és enyhe rumszagot árasztva azzal, hogy a közeli Novotelben van egy Dunára néző szobája, osszatok meg ott egy ananászba töltött jéghideg Caipirinhát, aztán döngessetek reggelig, mondanátok nemet?

 

4 komment

Címkék: sztár szexi csajoknak honduras labdarúgó

A bejegyzés trackback címe:

https://loscatrachos.blog.hu/api/trackback/id/tr452062778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Muntari · http://muntari.blog.hu/ 2010.06.08. 10:35:18

A szakoldal nem ad sok esélyt a catrachóknak:
www.zonalmarking.net/2010/06/07/honduras-world-cup-2010-tactics/

Én szeretem őket, mert sok-sok banán terem náluk. A fejlécben lévő is nagyon tetszik. Nyam-nyam!

A döntőben találkozunk!

korlat 2010.06.08. 10:59:49

@Muntari: tutiságos ez az oldal, jól elolvasom mind. Dánok jók lesznek... (amit ugye egyelőre pont leszarunk, de a döntőben mondjuk jó lenne ellenük:D)

zsofciii 2010.06.11. 21:48:44

@korlat: jól elolvasod :D én azért tudom mert a madarak csiripelték hogy te a dánoknak fogsz szurkolni hogy ha valamilyen atomcsapás révén HONDURAS kiesik...ami persze nem fog megtörténni :P

korlat 2010.06.13. 15:26:29

@zsofciii: nem az, hgoy kiesik, mert nem, hanem csak rohadt későn van az első meccsünk, addig valamit csinálni kell:)
süti beállítások módosítása