Megnyugtató győzelemmel kezdtünk első edzőmeccsünkön a németországi Walldorfban. Annak ellenére, hogy kurva hideg volt (12 C) és szinte végig esett az eső, a csapat próbálta megvalósítani Rueda mester taktikai elképzeléseit a német ötödik osztályban poroszkáló Astoria Walldorf ellen. A fiatal germán csapat persze rendesen felszívta magát, valószínűleg nem játszanak gyakran vébé-résztvevő válogatottak ellen.

A mérkőzésre a szar idő ellenére legalább 1000(!) szurkoló kilátogatott, a helyiek mazsorettekkel, virslivel és csapolt Krombacherrel készültek, szurkolóink pedig igazi latin fiesztát varázsoltak a stadionba.

Az első félidőben a szélről induló támadásokkal a csapattársak Carlos Pavónt próbálták helyzetbe hozni, de a befejezéseknél nem volt pontos a srác. Az Astoria próbálkozásait jól szűrtük a középpályán, két komolyabb helyzetüknél középső védőink, Osman Chavez, illetve Bernandez az utolsó pillanatban tisztáztak. Rueda aztán taktikát váltott és lehozta Pavónt, ami jó ötletnek bizonyult, hiszen két szép támadás végén Walter Martinez és Georgie Welcome is betalált.

A La Bicolor ebben az összeállításban kezdett:

Noel Valladares
Osman Chavez, Victor Bernardez, Ramon Nunez, Julio de León, Bonieck Garcia
Amado Guevara, Emilio Izaguirre, Sergio Mendoza, Walter Martinez
Carlos Pavon

cserék: Ricardo Canales (K), Palacios, Hendry Thomas, Roger Espinoza, Georgie Welcome

A srácoknak még szokniuk kell a klímát, egymást, a tagbaszakadt német csajokat és a literes korsót, de a hangulat továbbra is jó, Georgie már el tudja büfögni, hogy Gesundheit, és Rueda mester is bizakodó.

Jó lesz ez!

Nézd meg te is a La Bicolort élőben!

(a képek a meccsen készültek, az elheraldo.hn-ről loptuk őket)

6 komment

Címkék: meccs felkészülés honduras

A bejegyzés trackback címe:

https://loscatrachos.blog.hu/api/trackback/id/tr662017332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hagrid 2010.05.20. 10:59:29

Néha úgy érzem, kár volt feladni régi vágyam, hogy osztrák vagy német állampolgár legyek és ott focizzak alacsonyabb osztályban.:-( V. osztály, ezer szurkoló, Honduras...Jópofa bejegyzés amúgy, és éljenek a kiscsapatok!:-)

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2010.05.20. 11:26:02

Nathanp, egy új oldaladról mutatkoztál most be!:)

ampelmann 2010.05.20. 11:26:34

az a MILF ott a masodik kepen kozepen suna!

webmestar 2010.05.20. 12:56:33

ezek a szurkolók vajon német hondurasiak voltak?:D

korlat 2010.05.20. 14:04:34

"Georgie már el tudja büfögni, hogy Gesundheit"
:DDDDDD mégilyet... még ilyet!

KÁJZERSZÓZE 2010.05.21. 12:26:15

ez a Palacios az aki az Osasunában tolta/tolja?

akarom mondani OsaSUNA.... :D :D :D
süti beállítások módosítása