¡Megyünk meccsre!

2010.05.01. 12:59 nathanp

Nekünk, catrachóknak megadatik az, ami a sok műdrukkernek, akik jobb híján a tévének kiabálnak, hogy na, lőjjé' má' bazmeg, lőjjé', ezt nem hiszem el!, talán az életben soha. Megnézzük a La Bicolort élőben! Életre szóló élmény lesz, és jöhetsz velünk, ha jó gyerek vagy és szét tudsz verni egy ÖMV-kutat a karintiai pályaszakaszon, ha úgy adódik.

Honduras nemzeti büszkeségei május 27. és június 5. között Ausztriában edzőtáboroznak és három felkészülési mérkőzést játszanak sorrendben Fehéroroszország, Azerbajdzsán és Románia ellen.

Ötszáz kilométer egy fanatikus catrachónak semmi, a Csapatért makkos cipőben is simán lefutjuk, ha Ernesto nyomatékosan kéri, de szerencsére most csak az asztal alatt finoman a golyóinkhoz nyomta a Parabellumot javasolta, hogy érdemes lenne szurkolói túrát szervezzünk.

Jöhetsz velünk, ha izmosabb/keményseggű szociológus hallgató/csaj vagy és érdekel a kultúrák találkozása (temperamentumos latinok szikár kaukázusiakkal a sótlan sógoroknál!), vagy MTK-szurkoló, és csak két zászlót kell összevarnod, vagy zetés, mert ugyanúgy csak összevarrsz, viszont spórolod az út felét. De akkor is jöhetsz, ha van egy buszod, amit kékre fújhatunk, vagy csak szimplán úgy érzed, megtaláltad a neked való szurkolótábort, és kell a kaland.

Annyira vagyunk demokratikusak, mint Honduras elnöki köztársasága, szóval a meccs kiválasztását szavazásra bocsátjuk, utána megmondjuk, hova megyünk.

A tervek szerint a Stadionkertből indulunk, miután Humberto atya megáldotta a buszunkat, az úton megtanuljuk a következő nótát,

csapunk egy kis murit valamelyik osztrák benzinkúton, és rendőri kísérettel megérkezünk a helyszínre.

Május 27. Villach Honduras - Fehéroroszország
Június 2. Zell am See Honduras - Azerbajdzsán
Június 5. Sankt Veit an der Glan Honduras - Románia

Hamarosan lehet szavazni és jelentkezni.

¡Viva la Bicolor!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://loscatrachos.blog.hu/api/trackback/id/tr511966312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

light 2010.05.01. 13:58:53

Azt hiszem a szöveg menni fog, sokat gyakoroltam :)

CsergőZoli 2010.05.02. 10:33:15

Mire vársz, mire vársz?
Hondúrász, Hondúrász!

(Ezen a hosszú ú-n sokat gondolkodtam, de ez adja azt a pluszt, amivel megnyerték a szívem).

Mi Arankával, természetesen, megyünk.

Bullard 2010.05.04. 09:51:01

MTK és ZTE mellett a legideálisabb a Wigan-szerkó, a mezt mintha egymásról koppintották volna, és hát ott azért elég erős a hondurasi kapcsolat. Már csak azt bánom, hogy a legutóbbi mezemre nem Figueroa nevét kértem. :D
süti beállítások módosítása