A vezető honduraszi lapok (La Prensa, El Heraldo) online változatai címlapon hozzák Luis Ramos bajnoki címét a Debrecennel. 2010-ben ő a második európai légiós, aki bajnokcsapat tagja, a vébé-kerettag Victor "Muma" Bernardez az Anderlechttel lett campeón. Rueda kapitány most átgondolhatja, miért is nem hívta be Ramost a keretbe...

Luis a bajnoki címről a Facebookon >>

Az El Heraldónak sajnos nem volt kéznél jobb fotója a hírhez, mint az AP, még a BL-menetelés idején készült képe a Puskás Stadionból, ahol Luis barátunk faszlábbal ünnepel. A brének látszó végtag persze a cikket kommentáló szurkolóknak is feltűnt. Próbáltunk beküldeni friss képeket, de a napilap rendszere nem engedte. Azért bízunk benne, hogy a honduraszi magyar bajnok nem a combnyi répa miatt lesz hős hazájában!

A Luis Ramosszal készült interjúnkat hamarosan kitoljuk, addig is itt egy, a bajnoki vereség utáni örömködés közben készült fotó a felsőtestéről, elsősorban a rajongó catracháknak! (a fotó a Nemzeti Sportról van)

Gratulálunk, Luis!

 

 

4 komment

Címkék: dvsc bajnok ramos

A bejegyzés trackback címe:

https://loscatrachos.blog.hu/api/trackback/id/tr912026679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manor 2010.05.24. 12:23:27

Mit abuzálják ezek Dzsudzsit?

Severus 2010.05.24. 13:17:02

ja, és a 10 soros cikkből vagy 3 a bundaváddal foglalkozik... Baromi jó... ha van bizonyítékuk tegyenek feljelentést azok ellen, akiket gyanusítanak, de ezzekkel a ködösítésekkel és titkolózásokkal maghurcolnak minden játékost meg a klubot is. Ramost pl. még csak ki sem kérdezték az uefások...

KoppányiG · http://www.azbennvolt.blog.hu 2010.05.24. 13:49:35

@Severus:
A cikkben ráadásul csatárnak írják...
süti beállítások módosítása