A La Bicolor vasárnap érkezett meg a németországi Walldorfba, ahol egy esti edzéssel már meg is kezdte a felkészülést a júniusi nagy menetelésre. A fiúknak előbb az időeltolódás, és a hőmérséklet-különbség okozta nehézségeket kell leküzdeniük, aztán a helyi Astoria Walldorf ellen gyakorolhatják a szellemes latin támadófutballt.

Az edzésen készült fotók alapján úgy tűnik, jó választás volt az isteni Costly helyére beugró Georgie Welcome (Motagua) behívása, a srác olyat emelkedik, mint a falugró jogabonitós srácok, illetve a védelem is harcosan készül az ellenfelek talajba dolgozására.

 

A Wiganos Figueroa ma reggel csatlakozott a csapathoz, így már teljes a keret. Rueda mester egyelőre elégedett az edzésmunkával, a csapat hangulata is jó, de nyilván az számít majd igazán, hogy a német kiscsapat, aztán az azeri, a fehérorosz, majd a román válogatott elleni felkészülési meccseken mindez hogyan mutatkozik meg a játékban.

Az utóbbi három meccs valamelyikére mi is kilátogatunk, hogy élőben is lássuk a catrachókat!

(forrás, képlopás: elheraldo.hn)

1 komment

Címkék: edzőtábor welcome felkészülés honduras

A bejegyzés trackback címe:

https://loscatrachos.blog.hu/api/trackback/id/tr352012597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bullard 2010.05.18. 14:50:47

Figueroa, ha már megjött, bevág majd egy ilyet minden meccsen, azt' kész.
www.youtube.com/watch?v=yXz_uu-jNtQ&feature=related
süti beállítások módosítása