Na akkor kezdjük szépen megismerni a hondurasi válogatott alappiléreit, akiknek a nevét fogjuk üvöltözni júni 11-től. Természetesen minden csapatépítés úgy kezdődik, hogy végy egy jó kapust. Na itt máris erősen szopásban volt a közép-amerikai ország, mert azt bizony nem találtak egyet sem, lehet az összes elment cinket meg rezet bányászni, vagy egyszerűen csak eltévedtek a kordilleráknál. Ez a sűrű Noel gyerek is évekig csatártként tengődött a Motagua csapatánál, pedig állhatott volna a Jamnél a portában is, mert nem az a kimondott pálcika ember. Így lehettek vele odakint is, hogy porta-porta, azt betették inkább a rákba kapusnak. Ez elég jól bevált, mert azóta 71-szer védte a válogatott kapuját, illetve rendeszeresen kezdő klubjában, a Club Deportivo Olimpiában is. Annak ellenére, hogy a kapus karrierje nem indult túl simán, ugyanis a meccs előtt, mikor először rakták a gólvonalra a nagymuterja banánfelfújtat csinált neki a 37 fokban, amitől erősen elkezdett izzadni a meccsen. olyannyira hogy a második félidőben Jézushoz, Szűz Máriához és Szent Lúciához, a hondurasi kapusok tartalék védőszentjéhez fohászkodott, hogy ne kelljen elvetődnie, mert különben rögvest befosna. hogy nekik, vagy inkább az ellenfél impotens csatárainak köszönhette, hogy megúszta becsokizás nélkül a dolgot, azt nem tudni, de tény hogy azóta babonásan nem eszik banánfelfújtat mérkőzés előtt. 

Így volt ez az összes selejtezőmérkőzésen is, amik közül mindegyiken ő védett, annak ellenére, hogy néha elképesztő potyákra képes, pl a mostani selejtezők során is bemutatott egy jófélét Trinidad és Tobago ellen. Persze potyagólt kapott Oliver Kahn is, sőt még a Király Gabi is, úgyhogy ez önmagában még nem jelent semmit. Az viszont tény, hogy a klasszikus bravúr- és kézilapdakapusok közösségét erősíti, ugyanis már csak a 180 centije miatt sem komázza túlzottan az összevissza beadott labdákat, mert képes azt bezavarodik tőlük. de hát a csoportellenfelek közül se a svájciak, se a spanyolok, se a chileiek nem azok a klasszikus ívelgetős brigádok, pedig ha ez így marad, fernando torres sírva fog letipogni a pályáról, mert a hondurasi csodakapus kibelsőzte az összes csenevész próbálkozását. 

Szólj hozzá!

Címkék: sztár kapus játékosok noel valladares

A bejegyzés trackback címe:

https://loscatrachos.blog.hu/api/trackback/id/tr981964462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása