Ez kevés lesz

2010.06.06. 13:54 nathanp

Két ponttal nem lehet továbbjutni a csoportkörből. Nyerni kell, legalább egyszer. Döntetlenben és sima vereségben már kurva jók vagyunk. Ha a Bicolor a vb jelmezes főpróbájának szánta az ausztriai felkészülési meccseket, Románia jól alakította a spanyol armadát. A végeredmény alapján gázolt, alázott, tanított.

 

 

A fanatikus szurkoló persze igyekszik bagatellizálni a három bekapott gólt, és azzal jön, hogy voltak ám nekünk is helyzeteink, csak a véletlenen múlott, hogy Rambo de León tízről tök üresen ellőtte a világba a labdát, ahelyett, hogy bebelsőzte volna, meg hogy a Pavón ollózása megvolt, geci?! Ja. Csak a románok meg bevágták, amit lehetett, a másodikat például egy klasszikus cicázás után a tizenhatoson belül, és a mi srácaink többnyire azt se' tudták, merre forogjanak, mikor jött a Kárpát veszedelem.

A chileiek röhögnek, a nemzetközi sportsajtó kábé annyira lesajnáló, mintha a magyar válogatottról beszélne, az otthoniak meg mind azt kérdezik, mi a faszom, senor Rueda?!

Tibor meg a spanjai a teremből tegnap kitalálták, hogy a Bed Beachen ünneplik a Gym nyitásának évfordulóját. Annyi volt a para, hogy nehezen engednek be együtt nyolc zsírnyakút, de Magilla mondta rögtön az okosságot, Tibor szól a pálcika spanoknak, azaz az én haverjaimnak, és kettesével beszüremkedünk. Egy girnyó, meg egy minkféle, szólt a Magilla-terv, és így is lett. Ezért nem utazhattunk 10 órát oda-vissza az ordas szopás helyszíni megtekintéséért, amit végül nem is bántunk. Magilla viszont kinyomta Tibcsi haveromat a tánctéren fej fölé. Állat parti volt, na.

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://loscatrachos.blog.hu/api/trackback/id/tr612060428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2010.06.06. 16:50:04

ja, bazzeg, egészen a bombariadóig. mikor hazamentünk fél hétig hivogatott még a pintér. kérdezte mit csinálok, mondtam h aludnék talán, mert ti? h ők napoznak. átmentek a margit északi végébe, ahol valami sportrendezvényre építettek valamit, ami mondjuk eléggé zavarta ŐKET. aztán kérdezte, hogy szerintem vége van-e már a bombariadónak, mert akkor átmennek coroba. azóta ki van kapcsolva, gymben a recepciós csaj is keresné, mert állítólag bent áll a barátnője, aztán csinálja a hisztit.

szpeti16 2010.06.06. 19:54:59

catracho-k gyertek a facebook csoportba: "Hondurasnak szurkolok a vébén." Első meccsen, 16-án a Dürer-kertben szóljon a DALE DALE !! mi ott leszünk.

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2010.06.07. 15:45:02

@szpeti16: kora délután kocsma? ;)
mi lenne, ha a gyarmatosítók elleni esti meccsen öltözne kék-fehérbe a Dürer-kert?
süti beállítások módosítása